Trwałe i komfortowe obuwie robocze gastronomiczne, doskonałe obuwie dla kucharzy i innych pracowników gastronomii, przemysłu spożywczego Abeba. Stalowy podnosek. Wykonane z mikrofazy Lorica. Można prać w pralce.
2130
345 zł netto
345 zł netto
Trwałe i komfortowe obuwie robocze gastronomiczne Abeba. Doskonałe jako obuwie dla kucharzy, pracowników przemysłu spożywczego. Stalowy podnosek. Dwuwarstwowa podeszwa PU/PU. Materiał Lorica, można prać w pralce.
Buty kucharskie, gastronomiczne ABEBA seria Anatom klasa S2, A, E, WRU, SRC to najwyższy poziom bezpieczęństwa i optymalny komfort noszenia. Polecane dla kucharzy, pracowników przemysłu spożywczego, gastronomii. Wykonane w części wierzchniej z wodoodpornej białej mikrofazy Lorica. Wyściółka wykonana między innymi z nićmi srebra. Na podbiciu gumowa wstawka regulacyjna. Wymienna wkładka ACC Wave (art. 3580). Nadają się do dezynfekcji obuwia HACCP-CO2. Antypoślizgowa, antystatyczna podeszwa, odporna na olej napędowy. Stalowy podnosek, podeszwa dwuwarstwowa PU/PU. Można prać w temperaturze do 30*C.
Norma: CE, EN ISO 20345:2007 S2, A, E, WRU, SRC
Materiał: czarna mikrofaza Lorica
Kolor / rozmiar: czarny, 36-48
Dostępne buty duże rozmiary: 49-50 za dopłatą
Specyficzne kody
Trwałe i komfortowe obuwie robocze gastronomiczne, doskonałe obuwie dla kucharzy i innych pracowników gastronomii, przemysłu spożywczego Abeba. Stalowy podnosek. Wykonane z mikrofazy Lorica. Można prać w pralce.
2130
345 zł netto